Ξετυλίγοντας το κουβάρι της Αριάδνης ΑΕΒΕ

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

γράμμα αλληλεγγύης κρατουμένων στον dan carabulea


Στέλνουμε αυτό το κείμενο για να γνωστοποιήσουμε την αυθαιρεσία του σωφρονιστικού συστήματος. Υποστηρίζουμε τον συγκρατούμενο μας Dan Carabulea, στον αγώνα που δίνει για μερικές ανάσες ελευθερίας. Ο Dan κρατούμενος των ελληνικών φυλακών από τις 11-11-1993 απαιτεί την άδεια που δικαιούται εδώ και 10 χρόνια, παρ΄ όλο που το αίτημα του « αναιτιολόγητα » απορρίπτεται επανειλημμένα από το συμβούλιο της φυλακής. Η πραγματική αιτία της απόρριψης των συνεχών αιτημάτων του, βρίσκεται στη στάση που έχει κρατήσει ο Dan από τη πρώτη μέρα της φυλάκισης του μέχρι σήμερα, 18 χρόνια μετά… Μία στάση που πάντα τον έφερνε αντιμέτωπο με τους μηχανισμούς αλλοτρίωσης και υποταγής του σωφρονιστικού συστήματος καθώς εξέφραζε πάντοτε ενεργό συμμετοχή σε όλους τους αγώνες των κρατουμένων, στο παραπάνω διάστημα. Οι συγκρατούμενοί του δηλώνουμε αλληλεγγύη στο Dan και δηλώνουμε επίσης πως η φασιστική συμπεριφορά των συμβουλίων ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ. Αυτό το οποίο έχουμε μάθει καλά μέσα στις φυλακές είναι πως η μόνη σημαία που έχουμε, είναι αυτή των εξεγερμένων ανθρώπων απέναντι στην απόπειρα καταστολής τους !
Την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 11’ πρόκειται να παραστεί ο Dan στο Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Λάρισας για να υποστηρίξει την προσφυγή που άσκησε κατά της απόρριψης της άδειας του.
Προτρέπουμε τους αλληλέγγυους να παρευρεθούν στα δικαστήρια της Λάρισας προκειμένου να συμπαρασταθούν στον συγκρατούμενο μας…
Θα παλέψουμε μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή των φυλακών.
Οι κρατούμενοι της Β’ πτέρυγας Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου